• VEILIG RIJDEN IN NAT WEER

  Uw ramen hebben de neiging om beslagen te worden als het regent. Gelukkig zijn er een paar dingen die u kunt doen om dit probleem te voorkomen. De gemakkelijkste en snelste manier is om gewoon op de ontdooiknop in uw auto te drukken. Als er iets is dat u wilt laten werken als het hard regent, zijn het uw ruitenwissers. Veel automobilisten beseffen het niet, maar je ruitenwissers zouden eigenlijk elk jaar moeten worden vervangen.

  Hoe schoner uw voorruit, hoe gemakkelijker het is om de weg voor u te zien als het buiten regent. Maak er een gewoonte van om uw voorruit één keer per week schoon te maken. Als uw banden versleten zijn, zult u het moeilijker hebben om de weg vast te houden, vooral als het hard regent of als er plassen op de weg zijn. Het is belangrijk dat u veilig blijft wanneer u door een zware regenbui rijdt.

  Een van de grootste problemen bij rijden bij nat weer is dat het uw vermogen om uw omgeving te zien belemmert. Om dat probleem tegen te gaan, moet u uw dimlicht inschakelen, zelfs als het buiten relatief licht is. Probeer plassen zoveel mogelijk te vermijden. Als je er absoluut doorheen moet rijden, zorg dan dat je langzamer gaat rijden.

  hallorijbewijs.nl

 • WAAROM ALUMINIUM RAMEN HET BESTE ZIJN VOOR VEILIGHEID

  Aluminium is een van nature sterk metaal. Natuurlijk sterk metaal is ongelooflijk belangrijk voor de verdediging tegen een mogelijke indringer. Of u nu aluminium gebruikt voor uw ramen of deuren, u kunt er zeker van zijn dat u een van de sterkste materialen gebruikt die u en uw gezin beschermen. Het is zo sterk dat het aanzienlijke kracht van je indringer zou vergen om het af te breken.

  Aluminium roest niet. Een van de veiligheidsrisico’s van ramen en deuren is dat ze onbewust kunnen corroderen en verslechteren zonder dat u het weet. Aluminium is uitermate goed bestand tegen de zon en vocht. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw aluminium ramen gaan roesten, zwellen, splijten of barsten en dat er openingen ontstaan ​​voor indringers. Het ziet er niet alleen ongerept uit, het zal ook veilig zijn.

  Aluminium is lichtgewicht maar duurzaam. Naast de hierboven genoemde weerselementen speelt ook het gewicht van de materialen een rol bij de aantasting van aluminium ramen. Aluminium is, ondanks dat het extreem sterk en duurzaam is, ook licht van gewicht en zal dus niet overbelasten of wrijving veroorzaken op de scharnieren of rails van uw aluminium ramen.

  https://directkozijnen.com/

 • 10 BELANGRIJKSTE INFLUENCER MARKETING STATISTIEKEN

  1. 65% van de marketingbudgetten voor influencers zal in 2020 toenemen.

  Bijna tweederde van de marketeers zal dit jaar meer uitgeven aan influencer marketing.

  2. Het meest voorkomende budget voor influencers is $ 1.000 – $ 10.000 / jaar, gevolgd door $ 100.000 – $ 500.000 / jaar.

  19% van de marketeers besteedt in 2020 $ 1.000 – $ 10.000 per jaar aan influencer marketing, terwijl 18% tussen $ 100.000 – $ 500.000 per jaar besteedt.

  3. 17% van de bedrijven besteedt meer dan de helft van hun marketingbudget aan influencers.

  Hoewel dit percentage bescheiden is, laat het zien hoe cruciaal influencer-marketing is geworden voor een handvol bedrijven.

  4. 89% zegt dat de ROI van influencer marketing vergelijkbaar of beter is dan andere marketingkanalen

  5. Instagram staat op nummer 1 voor het belangrijkste en meest impactvolle kanaal.

  6. Snapchat is het kanaal met de minste voorkeur voor influencermarketing.

  7. Meer dan ⅔ van de marketeers zal het meeste op Instagram uitgeven.

  8. Instagram-berichten zijn de meest gebruikte vorm van influencer-marketing.

  9. Instagram-verhalen zijn het op een na meest gebruikte formaat, gevolgd door YouTube-video’s en Instagram-video’s.

  10. Twitch livestream is het minst gebruikte kanaal.

  https://www.nextchapter.agency/

  https://www.nextchapter.agency/

 • WAAR GEBRUIKEN WE GLAS VOOR?

  Glas begint je dag met een sprankeling: een blik op je horloge, een blik door het glazuur naar de zon of de regen, een frons in de spiegel, een lied uit de douche, terwijl je je wast met water dat warm uit de zonnepanelen druppelt op het dak. Glazen pakken de ontbijttafel in, die zelf van rookglas gemaakt kan zijn, en er zijn flessen en potten in alle vormen en kleuren. Als je ontbijt in je keuken maakt, gebruik je misschien een kookplaat van glaskeramiek of een magnetron met een met metaal bekleed raam om de golven binnen te houden. Misschien kijk je naar warme croissants door de ovendeur van Pyrex? (En is dat een glazen theepot?)

  En dat is nog maar een kleine greep uit de dingen die glas voor ons doet. Er zijn nog veel meer plaatsen waar je het verstopt vindt, van de bollen in thermometers en de cermetvullingen in de tanden tot de glasvezelrompen van boten, het “schuurpapier” dat we gebruiken voor het decoreren (dat is vaak glaspapier), en zelfs de rekstrookjes die ons waarschuwen als gebouwen barsten. Helder, schoon, aantrekkelijk, niet-reactief, goedkoop, sterk en effectief.

  www.wingman-montage.nl

 • 3D-GEDRUKTE GEZICHTSMASKERS ZIJN AANGEPAST OP INDIVIDUEN

  De schoonheidsindustrie bestaat al eeuwen, maar is misschien nog nooit zo spannend geweest als nu. Technologie is ontwikkeld om intelligente accessoires aan te bieden, zoals deze slimme spiegel, of zelfs om de producten zelf te revolutioneren, zoals deze rehydrateerbare poedershampoo. Nu de detailhandel steeds meer de nadruk legt op de consumentenervaring, is personalisatie essentieel om te overwegen. 3D-printen zou een dienst kunnen zijn die gezichtsmaskers maakt die perfect op het gezicht van het individu zijn afgestemd.

  Neutrogena, een wereldwijd huidverzorgingsbedrijf, heeft op maat gemaakte gezichtsmaskers gelanceerd, met behulp van 3D-printen om een ​​masker te creëren dat perfect op het gezicht van de klant past. De MaskiD gebruikt gezichtsafbeeldingen om een ​​masker te maken dat past bij de vorm van het gezicht en de huidconditie. Zo kunnen puistjes plaatselijk worden behandeld. Het maakt het ook mogelijk dat één gezichtsmasker twee verschillende behandelingen tegelijkertijd uitvoert. Gebruikers kunnen afbeeldingen en gegevens leveren via de MaskiD-app op iOS, en elk masker kan ook specifieke ingrediënten leveren op basis van de vraag, zoals vitamine C en moederkruid.

  https://medisch-mondkapje.nl/

  https://dgmondmaskers.nl/